7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

SUA. Patru persoane au fost ucise și alte două rănite la Philadelphia, după ce un bărbat a deschis focul la întâmplare, pe stradă, cu o pușcă de asalt. Răniții sunt doi copii, unul de doi ani, celălalt de 13 ani.

Publicat pe


Atacul a avut loc în jurul orei locale 20:30 (ora 03:30, ora României), în regiunea Kingsessing din Philadelphia. Din informațiile prezentate de presa americană, un bărbat care purta o vestă antiglonț a început să tragă la întâmplare pe stradă. Poliția l-a urmărit și a reușit să-l captureze, după ce acesta a deschis tras și asupra polițiștilor. Mai precizează că atacatorul are în jur de 40 de ani și avea asupra sa o armă de asalt și mai multe încărcătoare. 

CNN informează că o altă persoană, care a deschis focul asupra atacatorului, a fost de asemenea reținută pentru audieri. În total, patru persoane au decedat și alte două (un copil de doi ani și unul de 13 ani) au fost rănite. Trei arme de foc au fost recuperate de la locul incidentului.

Surse: CNN, CBSNews 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday

Sursa: www.biziday.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri