22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Succes meritat sub panou! Timișoara a învins clar Sibiul

Publicat pe


SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a învins BC CSU Sibiu, scor 92-79, în cadrul partidei de deschidere a etapei a 24-a din Liga Națională de baschet masculin. Partida a avut loc luni seara, la Sala Constantin Jude din Timișoara. S-a jucat mai repede, deoarece de marți se va monta un parchet special pentru returul finalei Challenge Cup în care va evolua ca gazdă CSM Lugoj, miercuri.

Jocul a fost controlat de alb-violeți. Aceștia s-au desprins la zece puncte încă din debutul jocului, dar CSU a reacționat și a strâns la 19-17, la prima sirenă. Galben-albaștrii au preluat conducerea pentru un scurt moment în debutul sfertului 2, însă echipa antrenată de Dragan Petricevic a replicat și a venit definitiv în avantaj. După 20 minute de joc scorul era de 49-39.

Avantajul echipei gazdă a ajuns la un maxim de 16 puncte în partea secundă a întâlnirii. Sibiul a încercat să reacționeze, dar nu a avut forța să o facă și a reușit doar să reducă deficitul la mai puțin de zece puncte spre finalul jocului. Totuși, Timișoara a avut ultimul cuvânt și s-a impus clar și categoric, 92-79.

Ilija Djokovic a reușit 25 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Adam Mirkovic a adăugat 21 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții, iar Nikola Gajic a terminat cu 17 puncte, 9 recuperări, 3 intercepții, pentru echipa din Timișoara, aflată la prima victorie în Top 10. De la Sibiu s-au remarcat Gaston Whelan, care a reușit 21 puncte și Mouhamed Barro, aceasta a adăugat 15 puncte și 5 recuperări.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri