16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Suma colosală pe care o va încasa Margot Robbie pentru rolul din filmul Barbie

Publicat peActrița Margot Robbie se va îmbogăți considerabil după interpretarea rolului său cheie din filmul „Barbie”. Vedeta celui mai de succes film al verii ar urma să primească 50 de milioane de dolari din salariu fix, la care se vor mai adăuga și bonusuri din box office, conform Variety.

Cât ar urma să încaseze regizoarea Greta Gerwig

Datorită succesului formidabil al filmului „Barbie”, regizoarea și co-scenarista Greta Gerwig a obținut încasări de 526,3 milioane de dolari în box-office-ul intern și 657,6 milioane de dolari în box-office-ul internațională.

În total, Greta a obținut 1,18 miliarde de dolari la nivel global. Cifra ar putea să crească, având în vedere că filmul „Barbie” este în continuare în fruntea clasamentelor din cinematografe.

Acest film este a doua lansare cu cele mai mari încasări din istoria Warner Bros, după „Harry Potter şi Talismanele Morţii – Partea 2”. „Barbie” este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile realizate de o femeie regizor.

Margot Robbie împreună cu actualul ei soț, Tom Ackerley, a creat compania LuckyChap Entertainment, fondată în 2014, pentru a spune poveștile femeilor pe ecran și pentru a sprijini femeile creatoare.

Lista sa de proiecte include filmul nominalizat la Oscar „Promising Young Woman”, continuarea filmului cu supereroi „Birds of Prey” şi serialul Netflix „Maid”, conform sursei citate.

Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri