23.5 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

Publicat pe  • Bianca Drăgușanu scoate bani frumoși din buzunar pentru locul de parcare
  • Cât plătește diva în decurs de doar zece zile

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu toată lumea incidentele din viața ei. Astăzi, vedeta a mărturisit că este nevoită să scoată din buzunar bani grei pentru locul de parcare. Suma pe care o plătește în decursul a zece zile pe amenda de parcare, este cât un salariu în România.

‘’Am ajuns din nou la atelier și din nou constatat că nu am loc de parcare. În fiecare zi amenda e în jur de 200 de lei. Deci cam atât m-ar costa pe mine parcarea zilnic aici. Ce fac? În zece zile plătesc 2000 de lei parcarea la atelier pentru că nu există loc de parcare? Efectiv nu există loc de parcare’’, a spus ea pe contul personal de Instagram.

Diva a arătat și câteva imagini cu parcarea în pricină, drept dovadă la spusele ei. Se pare că ea nu este singura care parchează neregulamentar din cauza lipsei de locuri de parcare. Există persoane care au parcat chiar pe trecerea de pietoni. A dat zeci de ture în jurul parcării în speranța că poate găsește un loc liber, dar norocul nu a stat de partea ei. Din câte se pare, vedeta va trebui să scoată și astăzi 200 de lei din buzunar pentru amendă.

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri