0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Super Neatza, 24 noiembrie 2022. Cum să prepari un guacamole gustos cu amstecul de legume congelate de la Gradena

Publicat peCu goacamole gătit cu legumele congelate de la Gradena nu poți da greș! Chef Nicolai Tand a propus o rețetă foarte ușoară pentru guacamole. Alături de el, Răzvan Simion, a avut curiozități în ceea ce privește preparate folosite.

Cum prepari un goacamole savuros cu avocado și legume de la Gradena

Guacamole este un sos consistent, sau o pastă având ca ingrediente de bază avocado și care poate fi consumată ca atare, ca dressing pentru salată sau ca sos pentru friptură. Se pregătește rapid și ușor.

“Avem aici niște legume tăiate proaspăt și congelate la – 40 de grade. Și ce este fain, dacă te uiți bine, ei aici am textură. Aici (n.r în recipient) e un sos de guacamole, am ceapă, avocado. Și uite cât de mărunte sunt legumele. Le las tri patru minute pe foc, le amestec și pot să fac un sos. Ideea e că se face foarte rapid și vezi textura, care pentru mine e foarte importantă”, spune Nicolai Tand.

Răzvan Simion a adăugat câteva detalii despre produsele de la Gradena: “Imediat după recoltare sunt înghețate la -40 de grade, astfel toate elementele nutritive rămân acolo”.

Amestecul de legume de la Gradena ușurează munca în bucăcătrie și salvează foarte mult timp! Chef Nicolai Tand a reușit în doar câteva minute să prepare un guacamole ca la carte cu produsele de la Gradena.

Super guacamole se servește cu foi de tortilla tăiate în triunghiuri, tartinate cu pastă de usturoi, presărate cu boia de ardei iute și rumenite ușor la cuptor sau varianta mia simplă, cu chipsuri din comerț. Mai multe despre produsele Gradena pe care le-a folosit Nicolai Tand puteți afla în videoclipul de mai sus.Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri