4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Surpriză la Insula Iubirii! Concurent din cuplu, faţă în faţă cu o cunoştinţă, în rol de ispită, în această seară, de la 20:30

Publicat pe


Insula Iubirii, locul unde concurenţii află încă din primele momente că nu pot fi decât autentici, că nimic nu rămâne ascuns şi că toate dorinţele mocnite ies la iveală şi toate minciunile sunt date în vileag, dovedeşte din nou cât poate fi de surprinzătoare. Nu ratați premiera, în această seară de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Nu ratați premera Insula Iubirii, în această seară de la 20:30, doar pe Antena 1 și AntenaPLAY
| Antena 1

A simţit-o pe propria piele unul dintre băieţii din cuplu, atunci când la ceremonia de cunoaştere a ispitelor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, a ajuns faţă în faţă cu o cunoştinţă, în rol de ispită.

Citește și: Premieră la Insula Iubirii: flacăra ispitei – cel mai de temut semnal primit de pe insula partenerilor

Concurent din cuplu de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu o cunoştinţă, în rol de ispită

„Aţi venit aici să vă testati relaţia, dar şi pe voi înşivă. Ispitele sunt gata să vă ajute să răspundeţi la întrebările pe care vi le-aţi pus atunci când aţi decis să participaţi la cel mai dur test de fidelitate. Sunt seducătoare, sunt incitante, puternice şi sigure pe ele. Ştiu să asculte şi să înţeleagă, ştiu să comunice, să flirteze şi să stârnească pasiuni.

Sunt ispite care nu se vor da înapoi de la nimic din ceea ce îşi doresc! Vor pune totul în joc, vor lupta pentru cine le place şi, acolo unde este loc de a cuceri, vor cuceri!”, cu aceste cuvinte va deschide Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ceremonia de cunoaştere a ispitelor.

Citește și: Vezi primele 4 minute de la Insula Iubirii 2023. Sneak peak din marea premiera a celui mai dur test al fidelității | VIDEO

Nu mică i-a fost mirarea unuia dintre concurenţii din cuplu atunci când a observat păşind cu încredere în rol de ispită una dintre cunoştinţele sale din oraş. „A fost alături de mine, într-o seară în oraş, atunci când eram despărţit de iubita mea!”, va mărturisi concurentul, spre surprinderea tuturor.

Cum va reacţiona acesta când se vor întâlni şi ce decizii va lua partenera sa cu privire la ispită, telespectatorii vor putea urmări astăzi şi mâine, în primele două episoade Insula Iubirii, difuzate începând cu ora 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY.

Veste bună pentru fanii Insula Iubirii! AntenaPLAY oferă două canale exclusive cu imagini nedifuzate la TV din sezonul 7…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri