24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

Survivor All Stars 2024, Războinicii au câștigat runda și vor savura delicatese. Faimoșii au un nou Consiliu Tribal care va duce la excluderi

Publicat pe


Războinicii au câștigat confruntarea cu Faimoșii, iar din tribul Faimoșii un membru va părăsi competiția după Consiliul Tribal și duelul eliminatoriu. Moroșanu a fost extrem de supărat de rezultatul meciului, scrie Pro TV.

Consiliul Tribal FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

A fost un joc captivant, plin de intensitate, însă Faimoșii nu au reușit să obțină rezultatul dorit. Duelul a fost între Jorge și Elena Marin. Jorge a câștigat duelul și rămâne în competiție, în timp ce Elena Marin se întoarce acasă.

Sorin Pușcașu are în continuare probleme cu tibia, dar s-a bucurat alături de colegi de o masă cu vedere la ocean după ce echipa a ales să mănânce împreună pe plajă. Alexandra a gătit pentru întreaga echipă.

Războinicii au reușit să găsească o capcană pe care au reparat-o și pe care au decis să o folosească pentru a prinde pește și homar. Aceștia speră că astfel vor reuși să-și suplimenteze…Sursa: adevarul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri