0.9 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Suspiciuni serioase de corupție: Șoferița fără permis de conducere care a accidentat mortal o fetiță scapă de acuzația de ucidere din culpă

Publicat pe


Sursă foto: Pixabay

Advertisement

La începutul lunii iunie, o șoferiță fără permis de conducere, în vârstă de 28 de ani, a accidentat mortal o fetiță.

Tragedia a avut loc în Hârlău, județul Iași, iar copila ucisă abia împlinise 4 ani.

Femeia a lovit-o cu mașina la câțiva metri distanță de casă, surorile fetiței fiind de față la tragicul accident

Potrivit martorilor, cea mică juca șotronul, în data de 1 iunie, împreună cu alți copii, în apropierea drumului din fața casei. Animația grafică și camerele de supraveghere au demonstrat că fetița a încercat să traverseze strada, prin spatele unui taxi.

În acel moment, femeia care avea o viteză de peste 80 de kilometri pe oră, a spulberat-o pe micuță.

Șoferița fără permis din Iași scapă de acuzația de ucidere din culpă. Instanța a decis că femeia va fi judecată doar pentru faptul că a condus fără permis

Avocatul Adrian Cuculis a explicat că Parchetul a decis clasarea faptei de ucidere din culpă. Practic, femeia va fi judecată doar pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Cazul morții fetiței de 4 ani din Hârlău, ucisă de o șoferiță fără carnet (spunea că are cursuri în Suedia), a luat o turnură halucinantă. După ce am contestat raportul de expertiză care e plin de erori și cu suspiciuni serioase de corupție în cadrul Poliției Hârlău, parchetul clasează fapta de ucidere din culpă și o trimite pe șoferiță în judecată doar pentru conducere fără permis. Spun corupție fiindcă șoferița conducea, deși sub control judiciar, prin oraș, sub văzul poliției”, transmite avocatul Adrian Cuculis, pentru publicația Gândul.

AdvertisementSursa: zin.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri