7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Tânără din Dâmbovița, violată și jefuită în casa ei. Agresorul, un adolescent de 17 ani

Publicat pe


O tânără în vârstă de 19 ani, din Dâmbovița, a trăit un coșmar în urmă cu câteva zile. Un adolescent de 17 ani a intrat peste ea în casă și a violat-o. De parcă nu ar fi fost de ajuns, agresorul i-a furat și banii.

FOTO shutterstock

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 19 ani, ar fi fost violată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în localitatea Românești, unde, din primele cercetări efectuate, au stabilit faptul că, în timpul nopții, o persoană, de 17 ani, ar fi pătruns în locuință, unde, prin atribuirea de amenințări, ar fi determinat victima să întrețină relații sexuale. Ulterior, bănuitul ar fi sustras 200 de euro”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propuneri corespunzătoare.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai spun oamenii legii.

Fată violată de 7 derbedei

O faptă asemănătoare, chiar mai gravă, s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, tot în Dâmbovița, în satul Drăgăeşti, comuna Măneşti.

Şapte tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din Drăgăeşti, au abuzat o fată de 16 ani din sat, forțând-o să întrețină relații sexuale cu ei.

Fapta a fost reclamată de victimă în seara zilei de luni, 25 aprilie 2016. „Din cercetări a reieşit că bănuiţii ar fi obligat o tânără să întreţină raporturi sexuale. Ulterior, ar fi încuiat-o într-o locuinţă“, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Fata a fost ademenită de fostul prieten în casa naşului tânărului. Suspectul şi-a chemat apoi şi alţi şase prieteni. Cu toţii au abuzat sexual de adolescentă şi au supus-o la perversiuni. Ei au fost pedepsiți penal pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Sursa: adevarul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri