17.7 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Tanc răsturnat pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Imagini în premieră de la accidentul care a făcut înconjurul României – VIDEO

Publicat peAcum aproape 20 de ani, în 16 iulie 2003, un tanc s-a răsturnat pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, în timp ce era transportat la reparații. Acum, după 19 ani, au fost făcute public imagini cu acel incident.

Tancul venea de la Batalionul 814 Tancuri „Mihai Vodă”, din Turda

Un autotractor care transporta un tanc al Armatei s-a răsturnat în 16 iulie 2003, dimineața devreme, la ora 6.30, pe Calea Turzii, in apropierea de intrarea in municipiul Cluj-Napoca.

Sistemul de frânare al vehiculului s-a defectat, iar trailerul s-a răsturnat, proiectând ocupantii cabinei prin parbriz.

Șoferul, subofițerul muresean Marcel Trifan, și-a pierdut viața, iar un soldat a fost rănit grav.

Surprinzător, tancul s-a oprit în poziție de tragere pe carosabil, blocând circulatia pe DN1 E60 timp de aproape doua ore. 

Comandantului de atunci al Inspectoratului Județean de Poliție, comisarul șef Pop Teodor Pușcaș, tancul era transportat de o unitate de transport din Targu-Mures de la Turda spre Cluj, unde urma sa fie supus unei reparații.Sursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri