29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Țara occidentală în care Vladimir Putin și-ar fi trimis iubita și copiii. Unde s-ar ascunde ”cea mai flexibilă femeie a Rusiei”

Publicat peLuni, 07 Martie 2022, ora 13:09

4213 citiri

În contextul în care Vladimir Putin își intensifică de la zi la zi războiul declanșat în Ucraina, apropiații președintelui Rusiei ar fi fost trimiși într-o țară occidentală.

În vârstă de 69 de ani, Vladimir Putin este divorțat de prima sa soție, Lyudmila Shkrebnev, cu care are două fete adulte, separare care a devenit oficială în 2014.

Divorțul lui Vladimir Putin este pus însă și pe seama relației extraconjugale pe care politicianul a avut-o cu Alina Kabaeva (38 de ani), o fostă sportivă de prim rang, cu multiple titluri olimpice, mondiale și europene la gimnastică ritmică.

De altfel, Kabaeva e considerată și în prezent una dintre cele mai titrate sportive din istorie la gimnastică ritmică, fiind numită de compatrioți „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”.

Presa internațională susține în aceste zile că fosta amantă a lui Putin ar fi fost trimisă de președintele rus într-o cabană privată din Elveția. Se presupune că Alina Kabaeva are patru copii cu președintele Rusiei, iar aceștia din urmă s-ar afla în aceeași locație.

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri