11.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters, a fost găsit mort

Publicat peTaylor Hawkins, toboșarul trupei americane de rock Foo Fighters, a murit la vârsta de 50 de ani. Cauza exactă a decesului nu a fost dezvăluită, însă, în trecut, cântărețul a avut probleme cu drogurile. Acesta ar fi fost găsit mort vineri, în camera sa de hotel din Bogota, Columbia, unde se aflau pentru Festivalul Estereo Picnic și ar fi trebuit să ia parte la Gala premiilor Grammy din Las Vegas la începutul lunii aprilie, scrie thesun.com.

Legendara trupă a confirmat vestea tragică și a cerut ca durerea familiei lui Hawkins să fie tratată cu discreție.

„Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a dragului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul său contagios vor dăinui pentru totdeauna în noi toți. Inimile noastre sunt alături de soția, copiii și familia sa și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente dificile, de neimaginat”, transmite Foo Fighters.

Alături de David Grohl, bateristul formației Nirvana, Taylor Hawkins era una dintre figurile emblematice ale trupei, căreia i se alăturase în 1997, după sinuciderea lui Kurt Cobain.

David Draiman, liderul trupei Disturbed, l-a declarat pe Taylor Hawkins „unul dintre cei mai buni bateriști din istorie”. El a subliniat, asemenea, că Taylor și Dave Grohl aveau o conexiune magică pe scenă și că nu a văzut niciodată „un baterist și un chitarist interacționând într-un mod mai jovial, mai autentic și mai distractiv”.

Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri