16.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024

Țeapă într-un magazin Lidl din România. Cum a ajuns o clientă să plătească peste 300 lei pentru ardei pe care nu i-a cumpărat

Publicat pe



O femeie din Cluj a povestit recent despre o țeapă pe care și-a luat-o într-un magazin Lidl din România. Femeia a povestit pe pagina sa de Facebook întreaga întâmplare, avertizând alți clienți să fie atenți când merg să facă cumpărături în acest supermarket.

Ce a pățit clienta? Ei bine, femeia a povestit că a mers la cumpărături la Lidl și a achiziționat o pungă de ardei dulci. La final, clienta a mers la casă să plătească produsele pe care avea de gând să le achiziționeze. Nu a fost atentă și a fost taxată de casier pentru o pungă de ardei dulci cu suma de 341 de lei. În realitate, casierul a bătut pe casă 19 pungi de ardei, adică 18 bucăți în plus.

Citește și: Un român, nemulțumit de regulile LIDL. Este incredibil ce a făcut în supermarket: „Voi ce părere aveți? Sunt un infractor”

„Vreau să vă zic să aveți mare grija la magazinul LIDL de la IRA. Azi am pățit, uitați câte punguțe cu ardei mi-o bătut pe casă, 19…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri