22.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Telenovelă politică: Doi soți candidează la Primăria Gogoșu din Mehendinți, în plin divorț | Ea: ”Nu a mai făcut nimic”. El: ”Nu are valoare”

Publicat pe


Situație atipică în Mehedinți. Doi soți, aflați în plin proces de divorț, candidează amândoi la primăria Gogoșu. Primarul în funcție este de la PSD, iar soția, Codruța, de la PNL.

Jean Rogoveanu, actualul primar din partea PSD, candidează pentru un nou mandat, însă are un rival pe măsură. Codruța Rogoveanu, soția sa, intră și ea în cursa pentru alegerile locale, susținută de un alt partid, PNL. Cei doi sunt în proces de divorț de mai bine de un an.

Femeia susține că a ales să candideze la primărie din mai multe motive,  însă cel mai important este cel legat de dezvoltarea comunei. Potrivit acestei, de când a plecat din cadrul insituției, comuna nu a mai beneficiat de niciun proiect.

”Este o decizie atipică, sun într-un proces de divorț soțul, încă nu s-a terminat dosarul de divorț. Ce m-a determinat să candidez? Faptul că nu mi se interzice dreptul de a intra în primăria Gogoșu, sunt cetățean al comunei, plătesc taxe și…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri