11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Teleorman. Un tren cu peste 200 de pasageri, care circula între Arad- București, a frânat brusc pentru a evita o coliziune cu un marfar, în această dimineață. Trei persoane au fost duse la spital.

Publicat pe


“În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunța un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în județul Teleorman, între Roșiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la fața locului. Odată ajunse, forțele de intervenție au constatat că accidentul feroviar nu se confirmă. Trenul circula pe ruta Arad- București Nord și s-a oprit brusc”, transmite DSU.

Ulterior, reprezentanții ISU Teleorman au declarat la Digi 24 că trenul de pasageri a frânat deoarece în fața sa se afla un marfar care transporta autoturisme la Constanța, iar Planul Roșu a fost dezactivat. În tren se aflau peste 200 de persoane, care au fost transportate câtre stația CFR din Roșiorii de Vede. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, iar alte zece sunt evaluate medical la fața locului, dar refuză transportul la spital.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday

Sursa: www.biziday.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri