8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România: „Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema!”

Publicat peOana Matache și Radu Siffredi s-au ciondănit la televizor. În cea de-a treia ediție de la Power Couple România, concurenții au trecut prin proba decisivă a primei etape, și anume escaladarea unui pod suspendat la 30 de metri deasupra mării, construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat pe înălțimile insulei malteze Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria.

Oana Matache, sora Deliei, și iubitul ei, Radu Siffredi, s-au descurcat de minune la această probă, dar el a a vut câteva lucuri să-i reproșeze iubitei sale. Cei doi au fost foarte rapizi, dar au și întâmpinat câteva dificultăți care le-au testat capacitatea de toleranță.

Citește și: Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

„Niciun alt cuplu nu s-a întâlnit atât de…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri