9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

TENTATIVĂ de OMOR în Alba: Agresorul care ar fi înjunghiat un bărbat pe fondul consumului de alcool, trimis în judecată

Publicat pe


Peste 160 de elevi de la două școli din Alba au vizitat Stația de epurare a apelor uzate din Alba Iulia, unde au învățat despre felul în care apa devine potabilă.

Operatorul APA CTTA SA ALBA continuă să răspundă oricărei solicitări din partea grupurilor organizate de elevi, care intenționează să ne viziteze compania sporadic sau în cadrul programelor educaționale SĂPTĂMÂNA VERDE, ȘCOALA ALTFEL, etc.

Elit - Gustul Desăvârșit

În acest sens, în perioada 27.02.2023-02.03.2023 am avut bucuria și ocazia să întâmpinăm cu plăcere peste 160 de elevi ai școlilor Mihai Eminescu și Avram Iancu din Alba Iulia, împreună cu profesorii lor.

Specialiștii noștri le-au explicat felul în care apa devine potabilă, atât prin vizita Stației de tratare a apei Sebeșel, cât și prin experimentele pe care le-au vizionat în laboratorul de analize al stației.

Apoi, urmând cursul firesc, au continuat cu vizita la Stația de epurare a apelor uzate din Alba Iulia, pentru ca ei să înțeleagă organizarea și funcționarea acesteia, prin metoda biologică, bucurându-i peste măsură. Nu mare ne-a fost mirarea să vedem că cei mici înțeleg, poate mai bine decât cei mari, importanța protejării naturii și a mediului înconjurător, prin epurarea apei uzate, fiind real interesați de felul în care aceasta funcționează.

Continuăm să le mulțumim că ne vizitează și că manifestă un interes care nouă ne dă speranță, având încrederea că de la cei mici ne putem schimba și noi, adulții.

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSursa: ziarulunirea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri