0.9 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Teoria conspirației, în cazul morții Reginei Elisabeta a II-a. Motivul pentru care un celebru actor britanic susține că sicriul suveranei ar fi gol

Publicat peActorul scoțian Douglas Henshall, în vârstă de 56 de ani, s-a confruntat cu reacții severe pe rețelele de socializare, după ce a susținut că sicriul Reginei Elisabeta a II-a este gol. Ideea sa e că decizia  ar ține de măsurile de securitate, nu din alt motiv, și nu a pus la îndoială niciodată decesul suveranei.

Douglas „Dougie” James Henshall este un actor scoțian de televiziune, film și teatru, fiind cunoscut pentru rolurile sale din seria științifico-fantastică „Primeval”, când îl joacă pe profesorul „Nick Cutter”, dar mai ales ca fiind inspectorul detectiv Jimmy Perez în drama criminală „Shetland”, un serial polițist produs de BBC.

 „Crezi că ar fi atât de lungă coada, dacă oamenii ar afla că Regina nu este în acel sicriu? Sau ei știu deja și este doar ceva simbolic?”, a scris actorul, pe Twitter.

Unii dintre fanii lui Douglas s-au au arătat urioși din cauza comentariului și i-au cerut să nu „distrugă” experiența celor îndoliați cu „scepticismul” lui, potrivit The Sun.

Vedeta TV a insistat că este o „întrebare pertinentă”, întrucât își făcea griji cu privire la riscul de securitate implicat. Iar răspunsurile nu au întârziat să apară, nici după această replică a sa:

  • „Douglas, te rog să nu mai răspândești minciuni și teorii ale conspirației ca asta. Ești mai bun decât atât”;
  • „Fie că este acolo sau nu, aceasta este o necesitate socială pentru fiecare persoană de acolo să-și arate respectul. Vă rugăm să nu distrugeți această experiență pentru ei cu scepticism”;
  • „Un alt tweet șocant – ai avut recent un coșmar”.

După ce a fost întrebat de fanii săi dacă trupul Majestății Sale chiar se află în sicriu, Douglas a răspuns: „Nu știu, evident, dar nu îmi pot imagina că ar fi, doar din motive de securitate, dacă nu e altceva”.

Cei care au vrut să îi ofere  au stat la coadă pentru a o vedea pe regina zăcând în stat în Westminster Hall pentru a-și aduce un omagiu final.

Zeci de mii de oameni au stat la coadă chiar și 24 de ore, pentru a vedea sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a și a-i oferi un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc luni, 19 septembrie, la ora locală 11.00 (13:00 – ora României).

Regina Elisabeta a II-a, suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii şi o prezenţă impunătoare pe scena globală timp de 70 de ani, s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat.

Vă recomandăm și:

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri