9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

„The Gentlemen”, un nou serial de Guy Ritchie, îl are ca protagonist pe actorul nominalizat la Emmy, Theo James. Când și unde are loc premiera

Publicat pe


„The Gentlemen”, un nou serial de Guy Ritchie, va fi lansat pe Netflix în 7 martie, potrivit News.ro. Este format din opt episoade și îl are ca  protagonist pe actorul nominalizat la Emmy, Theo James.

Serialul este plasat în lumea filmului „The Gentlemen”, cu o distribuţie cu totul nouă, combinând actori de la Hollywood şi legende britanice de film şi televiziune. Serialul vine cu o altă perspectivă în lumea criminalităţii şi cu o nouă poveste captivantă.

Theo James îl joacă pe Eddie Horniman,  al doilea fiu al ducelui de Halstead şi, ca atare, nu s-a aşteptat niciodată să moştenească nimic. De aceea şi-a creat el însuşi drumul în viaţă, excelând la Sandhurst şi obţinând gradul de căpitan în armata britanică.

Dar când tatăl său moare brusc, stipulând în testament că titlul său şi cei 15.000 de acri de pământ vor reveni celui de-al doilea fiu, şi nu primului născut, viaţa lui Eddie ia o turnură fundamentală.

După…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri