7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

TikTok, gata să concureze cu Spotify şi Apple Music! Care este cel mai nou serviciu lansat de platforma chineză

Publicat pePentru moment, serviciul intitulat sugestiv TikTok Music a fost lansat doar în Brazilia şi Indonezia. Vorbim, practic, despre un serviciu de streaming pentru muzică disponibil exclusiv pe bază de abonament, relatează News.ro.

Conform descrierii oficiale, utilizatorii îşi pot sincroniza conturile de TikTok şi TikTok Music. De asemenea, ei pot asculta, descărca şi partaja melodiile disponibile în cadrul noului serviciu.

La fel ca și în cazul altor servicii de streaming, TikTok Music oferă funcţii personalizate pentru descoperirea muzicii, poate afişa versurile melodiilor în timp real şi permite utilizatorilor să colaboreze în vederea creării listelor de melodii.

Interesant este faptul că serviciul include şi o facilitate de recunoaştere a melodiilor, în stilul Shazam. Bineînţeles că nu lipsesc nici funcţiile sociale, existând inclusiv posibilitatea de a comenta pe tema muzicii ascultate.

Compania chineză a semnat deja contracte pentru acces la catalogul mai multor case de discuri, printre care se numără Universal Music Group, Warner Music Group şi Sony Music.

TikTok nu a oferit, însă, o estimare privind extinderea disponibilităţii acestui serviciu, astfel că nu se ştie când TikTok Music va fi disponibil şi în afara celor două ţări în care a fost deja lansat.

Citește și TikTok introduce mai multe funcţii noi în prima parte a anului 2023. Ce trebuie să știe utilizatorii platformeiSursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri