7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Timişoara a ajuns în Time Magazine. Dominic Fritz: Ca timișoreni suntem mândri

Publicat pe


Sub titlul “Timişoara, România. Sărbătoarea de un an a culturii”, oraşul nostru este prezentat într-un articol din Time Magazine, apărut chiar astăzi, 16 martie. Printre atracţiile menţionate se numără şi contestata de unii grădină verticală din Piaţa Operei. Primarul Dominic Fritz jubilează, afirmând că trebuie să ne mândrim de această prezenţă într-o companie selectă.

Articolul din Time Magazine prezintă oportunităţile Timişoarei ca destinaţie turistică în acest an, când este Capitala Culturală a Europei. Articolul aminteşte că Timişoara este primul oraş din Europa care a introdus iluminatul stradal electric, precizând că şi sloganul din acest an este „Iluminează-ți orașul!”. Printre atracţiile turistice ale anului, articolul menţionează şi grădina verticală din Piaţa Operei, care îi deranjează pe unii fiindcă nu ar vedea catedrala, iar fostul primar Nicolae Robu strânge semnături ca să o demoleze.

“Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine. Se află pe această listă alături de orașe precum Barcelona, Napoli, Washington DC sau destinații precum stațiunea de schi St. Moritz sau Parcul Național Yosemite. Ca timișoreni suntem mândri că orașul nostru a ajuns pe această listă selectă și ne bucurăm să reprezentăm o parte din România frumoasă pe scena internațională”, transmite primarul Dominic Fritz.

 

 

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri