20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Timişoara sportivă unită. Baschetbaliştii de la SCM au făcut galerie padeliştilor bănățeni

Publicat pe


Baschetbaliștii de la SCM OHMA Timişoara s-au alăturat jucătorilor de padel, sâmbătă, în a doua zi a etapei a doua a Ligii Cluburilor de Padel, competiție care are loc în aceste zile în orașul de pe Bega, reunind cele mai bune echipe de padel din România, Republica Moldova și Serbia.

Campionii se întâlnesc la Timișoara pentru o competiție plină de adrenalină, iar vedetele baschetului timișorean nu au putut sta deoparte.

Sportivii singurei reprezentante a Timișoarei în elita baschetului masculin românesc, care se află în prezent pe locul al cincilea în clasamentul național (poziție care îi asigură prezența în play-off-ul campionatului), au fost curioși să facă un altfel de schimb de mingi. Astfel, patru din vedetele baschetului timișorean, trei jucători și antrenorul echipei SCM OHMA Timişoara, Dragan Petricevic, au făcut un meci de padel, dovedind că se descurcăși în mânuirea rachetelor. Dragan Petricevic a făcut echipă pe terenul de padel cu Sherwood Brown, iar adversari le-au fost Milos Komatina și Adam Mirkovic.

„Cred că toți trebuie să ne purtăm ca o mare familie, să mergem unii la ceilalți și să practicăm și să susținem diferite sporturi. Și să nu uităm că această vorbă, că Timișoara e fruncea, trebuie susținută. Sper ca, la următoarele competiții, pentru că aici, la Padel Center avem printre cei mai bun jucători de padel din țară, sportivii și susținătorii să vină în număr cât mai mare. Și la baschet, de asemenea”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul echipei de baschet SCM OHMA Timişoara.

Etapa a doua a Ligii Cluburilor de Padel se va încheia duminică. Finalele, pe cele trei nivelui ( 1, 2 și începători) urmând să se desfășoare începând cu ora 13:00.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri