15.5 C
București
joi, 9 mai 2024

TNL, nou eveniment despre avantajele apartenenței României la UE: „Pentru fiecare euro cu care România a contribuit, am primit înapoi 3”

Publicat pe



 

 

„Ca să-i combatem pe cei care spun ca suntem frații mai mici din Europa, vă spun următorul lucru: România a contribuit la bugetul UE cu 30 miliarde de euro, dar a atras de 3 ori mai mulți bani: 90 de miliarde euro. Pentru fiecare euro pe care l-am dat am primit 3 euro înapoi. Deci nu suntem frații mai mici și defavorizați, ci frații favorizați, care au reușit să se dezvolte în această construcție europeană din care trebuie să fim mândri că facem parte și să fim atenți la aceia care vor să se dezică în numele României de construcția europeană”, a spus președinta TNL, Mara Mareș.

„Astăzi, direcția euro-atlantică este clară. Dar, așa cum se întâmplă în perioade complicate din istorie, când trecem prin crize și România a simțit efectele crizei din pandemie, criza energetică, efectele războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, forțele extremiste prind putere și devin periculoase. De aceea, este foarte…



Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri