18 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Tocană de limbă cu sos de roșii aromat cu dafin

Publicat pe



Și este o carne foarte, foarte gustoasă. Noi am pregătit azi o tocană de limbă de vițel cu sos de roșii aromat cu dafin și i-am alăturat o garnitură de orez. Delicioasă, atât vă mai spunem!

O rețetă cumvaplace.ro:

INGREDIENTE

  • 1 bucată de limbă (de vițel)

  • 1 țelină mică

  • 1 morcov

  • 1 rădăcină de albitură

  • 1 ardei gras mic

  • 1 ceapă mică

  • Piper boabe

  • Sare

  • Pentru sos
  • 1 cutie de roșii în conservă

  • 1 lingură de pastă de tomate

  • 1 ceapă

  • 1 ardei capia

  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

  • 2 cani de supă de limbă

  • 1 frunză de dafin

  • 100 ml vin (roșu, de preferat)

  • Sare

  • Piper

CUM SĂ FACEȚI

  • Puneți limba la fiert în apă rece cu sare, 3-4 boabe de piper și legumele întregi. Noi am folosit o oală sub presiune, astfel că am scurtat timpul de fierbere, a fost gata în 40 de minute. Țineți cont, atunci când o fierbeți, că limba se va…



Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri