Și este o carne foarte, foarte gustoasă. Noi am pregătit azi o tocană de limbă de vițel cu sos de roșii aromat cu dafin și i-am alăturat o garnitură de orez. Delicioasă, atât vă mai spunem!
O rețetă cumvaplace.ro:
INGREDIENTE
1 bucată de limbă (de vițel)
1 țelină mică
1 morcov
1 rădăcină de albitură
1 ardei gras mic
1 ceapă mică
Piper boabe
Sare
- Pentru sos
1 cutie de roșii în conservă
1 lingură de pastă de tomate
1 ceapă
1 ardei capia
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
2 cani de supă de limbă
1 frunză de dafin
100 ml vin (roșu, de preferat)
Sare
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Puneți limba la fiert în apă rece cu sare, 3-4 boabe de piper și legumele întregi. Noi am folosit o oală sub presiune, astfel că am scurtat timpul de fierbere, a fost gata în 40 de minute. Țineți cont, atunci când o fierbeți, că limba se va…