27.8 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022

Top 10 nume de câini masculi. Inspirații pentru porecla patrupedului

Publicat pe


În top 10 nume de câini masculi se numără cele mai ușoare, amuzante și originale porecle pentru patrupezi. Atunci când alegeți numele câinelui, trebuie să luați în considerare rasa, natura animalului de companie și dimensiunile acestuia.

Pe vremuri, atunci când se alegea porecla pentru un câine, se foloseau numai onomatopee, nume tradiționale caracteristice unei anumite rase sau regiuni a țării sau toponime, numele unui obiect natural, de exemplu, Everest, Dunăre, Brooklyn. Astăzi, există mult mai multe opțiuni pentru porecle pentru băieți, deoarece influențele străine au schimbat până și obiceiul de a numi patrupedul. Cu toate acestea, a veni cu o poreclă nu este suficient. Pentru ca acesta să prindă rădăcini, trebuie să cunoașteți anumite subtilități.

De exemplu, un cățeluș inteligent care preia comenzile din mers poate fi numit la fel ca și un filosof celebru

Reguli de bază de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un nume pentru cățelușii băieți

Întâi să îți numești patrupedul trebuie să cunoști mai multe reguli în conformitate cu care să îi găsești cea mai potrivită poreclă. Acordați atenție combinației fonetice de sunete. Potrivit experților, câinii răspund mai bine la sunete puternice. De exemplu, Max, Hard, Dick, Ceba, aceste nume fac parte din topul celor mai interesante porecle pentru câinii masculi.

un caine afara
Puteți alege o poreclă care să reflecte personalitatea animalului dvs. de companie

O poreclă sonoră frumoasă nu trebuie să conțină mai mult de 1-2 silabe. În caz contrar, este mai dificil pentru un câine să-l izoleze de fluxul general de vorbire și alte sunete și să răspundă la un apel de la mare distanță.

Numele câinelui nu trebuie să semene cu alte comenzi. Mai ales cele pe care câinele le face des și uneori automat. De exemplu, dacă numele unui animal de companie este Pound, Fasi sau Porto, într-o situație stresantă, acesta poate să-și confunde numele cu comenzile consoane „fu” sau „fas”.

Evitați numele de oameni, poreclele la modă și lipsite de etică. Numele unui băiat-câine nu ar trebui să umilească sentimentele credincioșilor și ale oamenilor de alte rase. În același timp, ar trebui să fie suficient de rar pentru a nu întâlni omonimi pe stradă și pentru a nu crea confuzie.

trei caini cu limba afara
Numele câinelui nu trebuie să semene cu alte comenzi

Top 10 nume de câini masculi. Cele mai deosebite și haioase apelative

Puteți alege o poreclă care să reflecte personalitatea animalului dvs. de companie. Toți câinii au un caracter diferit, care se manifestă încă de la o vârstă fragedă. Atunci când alegeți o poreclă, puteți combina hobby-urile personale cu observațiile despre animalul dvs. de companie.

De exemplu, un cățeluș inteligent care preia comenzile din mers poate fi numit la fel ca și un filosof celebru sau un erou literar, precum Platon sau Sherlock. Acestea apropo fac parte din topul celor mai deosebite nume canine.

trei caini cu limba afara
O poreclă sonoră frumoasă nu trebuie să conțină mai mult de 1-2 silabe

În cazul în care patrupedul tău este „băiat bun” afectuos poate primi o poreclă simplă, dar elegantă. Din topul celor mai speciale nume de câini masculi face parte numele Romeo, Sweety, Jem.  Un astfel de nume poate fi dat și unei pisici. Un cățeluș activ și jucăuș poate veni cu o poreclă asociată fenomenelor naturale, precum Vulcan, Typhoon sau Thunder. Dacă observi calități de conducere la un câine, atunci poți numi un animal de companie în onoarea zeului antic grec, Zeus, Ares sau Hermes.

Nu este necesar să te gândești la ce porecla să alegi, amintindu-ți topul cu 10 nume de câini masculi. Uneori este suficient să acordați atenție aspectului animalului de companie. O poreclă interesantă poate fi inspirată, de exemplu, de culoarea blăniței unui cățel. Acesta poate fi bulgăre de zăpadă sau piersic. De asemenea, un câine de dimensiune mică poate fi numit Bambi. Unul mare poate avea o poreclă care îi descrie dimensiunile, precum Hulk, Boatswain sau Goliath.

un caine in parc
Întâi să îți numești patrupedul trebuie să cunoști mai multe reguli în conformitate cu care să îi găsești cea mai potrivită poreclă

Sursa: www.bzi.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri