9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Tot felul de inconştieţi pe şoselele din Timiş: beţi, drogaţi, fără permis

Publicat pe


Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 22 septembrie, în jurul orei 17:00, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control în localitatea Saravale, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 19 ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. De asemnea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” și ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Tot joi, în jurul orei 19:30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control pe strada Arțarului, din localitatea Periam, județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Aseară, în jurul orei 22:30, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Cotul Mic, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

 

 

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri