16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Traficant de droguri, prins când încerca să comercializeze substanţe interzise în Cluj

Publicat pe  • Traficantul de droguri este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Incidentul s-a produs sâmbătă seara, când, conform reprezentanţilor DIICOT, asupra traficantului au fost descoperite 10 tablete de ecstasy şi cantitatea de 5 grame 3-CMC.

Mai mult, în baza descoperirii făcute, dar şi a informaţiilor acumulate, autorităţile au decis să efectueze şi o percheziţie domicilară la domiciliul traficantului. Cu această ocazie s-au mai descoperit 454 comprimate ecstasy, 160,2 grame 3-CMC, 92,7 grame rezină de canabis și 153,7 grame canabis.

În urma percheziţiei au mai fost ridicate trei cântare de precizie, şase grindere, suma de 4750 lei, două laptopuri, precum şi alte mijloace de probă.

S-a stabilit că, în ultimele zile, traficantul de droguri a comercializat droguri de mare risc pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 de lei. Iniţial, traficantul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. S-a decis arestarea sa şi pentru că s-ar fi aflat că, înainte de festivalul de muzică, traficantul ar mai fi comercializat cannabis pentru sume cuprinse între 20 şi 50 de lei gramul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Sursa: observatornews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri