28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Traficant de droguri, săltat la Untold. DIICOT l-a prins în fragrant, în timp ce își servea clienții

Publicat peUn bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reținut de DIICOT, după ce a fost prins vânzând droguri la festivalul UNTOLD 2023, desfășurat în aceste zile în Cluj-Napoca. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi comercializat ecstasy și cristal (3-CMC) la eveniment, două dintre cele mai periculoase substanțe psihotrope din zilele noastre. De asemenea, în perioada mai-iulie 2023, ar fi comercializat cannabis, pentru sume cuprinse între 20 şi 50 de lei pentru un gram.

Cristalul (3-CMC) este un drog sintetic extrem de periculos cu efecte devastatoare asupra consumatorilor, mai ales în cazul adolescenților. Această substanță psihoactivă a fost implicată într-un număr semnificativ de decese în ultimii ani, iar printre victime se află și adolescenta în vârstă de 16 ani, venită la Piatra-Neamț la un concurs. 

Ce spune un cunoscut preot despre tinerii care merg la Untold

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins în flagrant de polițiști chiar în momentul în care vindea tinerilor stupefiantele în interiorul festivalului. În plus, oamenii legii au stabilit că dealerul vindea substanțe, inclusiv cele de mare risc, cu sume cuprinse între 20 și 50 de lei gramul. 

„În contextul unui festivalul de muzică, la data de 5 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, împreună cu DIICOT – Biroul Tehnic, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au derulat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea traficului de droguri, realizând o prindere în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operaţiuni de comercializare de substanţe psihoactive, fiind descoperite asupra sa 10 pastile ecstasy şi 5 grame cristal (3CMC)”, transmite DIICOT duminică, într-un comunicat de presă.

Untold, la un pas să se transforme în Colectiv – Mii de oameni au fost în pericol după ce scena a luat foc – VIDEO

Ulterior, la domiciliul bărbatului din Cluj-Napoca au fost descoperite şi ridicate 454 de comprimate de ecstasy, 153 de grame de cannabis, 160 de grame de 3-CMC, 92 de grame de rezină de cannabis, 3 cântare de înaltă precizie, 6 grindere, 2 laptop-uri, 4.750 de lei, precum şi alte obiecte.

Din cercetări a reieşit că bărbatul comercializa ecstasy şi 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 de lei.

„În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului de 33 de ani a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, se mai arată în comunicatul de presă.

Versuri obscene pe scena festivalului Untold. Controverse aprinse online după ce tinerii au fredonat melodia…Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri