20.3 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Traficanți de droguri care acționau într-o sală de fitness din Cluj-Napoca, reținuți de polițiști. Capturile din laborator

Publicat pe


O rețea de traficanți de droguri a fost anihilată în Cluj Napoca, unde a fost descoperit și laboratorul unde erau produse stupefiantele. Fabricau și substanțe anabolizante, distribuite într-o sală de fitness din oraș.

Membrii rețelei de trafic de droguri produceau într-un laborator clandestin droguri şi substanţe anabolizante, distribuite apoi clienţilor inclusiv într-o sală de fitness din oraş. Mai mult, traficanţii ofereau clienţilor şi „consultanţă” cu privire la modul de administrare a substanţelor dopante, transmit procurorii DIICOT, potrivit Agerpres.

Din cercetările efectuate de DIICOT a reieşit că, la începutul anului 2023, pe raza municipiului Cluj Napoca s-a constituit o grupare cu scopul de a procura, produce, depozita şi vinde substanţe dopante cu grad de mare risc în schimbul unor sume importante de bani.

În urmă cu două zile, anchetatorii au efectuat 13 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Cluj, la locuinţele şi sediile…



Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri