30.2 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Tragedie aviatică în România: Cinci morți

Publicat pe


UPDATE MApN confirmă prăbuşirea elicopterului şi decesul celor cinci mebri ai echipajului

UPDATE Elicopterul IAR 330-Puma, decolat, miercuri, 2 martie, în jurul orei 20.21, în misiune de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 Lancer, a pierdut legătura radio cu turnul de control și a dispărut de pe radar în jurul orei 20.44, anunță MApN.

O aeronavă MiG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei, anunță MApN.
Ministerul anunță într-un comunicat, că aeronava executa o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control, iar astăzi, la ora 20.03, a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei.
Aeronava decolase de pe Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 19.50. Nu sunt date, la acest moment, despre starea pilotului și a aeronavei.
Au fost declanșate de urgență operațiunile de căutare-salvare. Un elicopter IAR-330 Puma a decolat de urgență spre zona posibilului impact, iar echipajele de intervenție ale ISU Dobrogea au pornit, de asemenea, spre această zonă.

The post Tragedie aviatică în România: Cinci morți appeared first on Cotidianul RO.Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri