19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

Tragedie în Grecia. Mașina în care se afla o familie de români s-a izbit violent de un TIR. Părinții au murit pe loc, iar cei doi copii, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost grav răniți

Publicat pePotrivit mai multor site-uri de știri din Grecia, părinții, în vârstă de 45 și 48 de ani, au murit pe loc, iar cei doi copii, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost grav răniți, potrivit primelor informații furnizate de autoritățile grecești.

Copilul de 10 ani, rănit grav în accident, a fost operat de urgență

Cei doi copii, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost transportați de urgență la spitalul din Salonic, General Papageorgiou. CNN Greece anunță că băiatul de 10 ani a fost rănit grav și este tratat la clinica de chirurgie a spitalului. În aceste momente se află în operație, ulterior va fi internat în unitatea de Terapie intensivă a unității medicale

Fratele său, în vârstă de 7 ani, a fost rănit ușor și se află în afara oricărui pericol 

Cei doi soți, împreună cu cei doi copii ai lor, se îndreptau spre Bulgaria, cu scopul de a ajunge acasă, în România.

„Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intră în depășire fără motiv. Ești în concediu, alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Prețuiți-vă viața!”, a scris un român pe Facebook după accidentul cumplit de la Salonic.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili dinamica producerii acestui accident rutier grav, care a curmat viața a doi români.

 

Părinți români morți în accident în Grecia. Doi copii sunt în stare gravă

 

Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri