-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Trauma unei olandeze stabilite în România care a sunat la 112 și a vorbit în engleză: „Dispecera era foarte iritată. A închis conversația” VIDEO

Publicat peDuminica, 13 Noiembrie 2022, ora 07:57

1907 citiri

Doi vloggeri din Alba Iulia, George și Claire, soț și soție, el român, iar ea din Olanda, au povestit într-o filmare experiența nefericită pe care au avut-o când au sunat la 112.

Cei doi locuiesc de 6 luni în Alba Iulia, după ce pentru o perioadă au stat în Sibiu, și fac diferite video-uri în care prezintă orașul și lucrurile care i-au atras.

Pe 10 noiembrie, vloggerii au postat un video intitulat ”De ce un străin nu poate suna la 112 in România”.

Clarie și George au povestit că au fost într-o situație, în care au fost nevoiți să sune la 112 și cum George nu putea să vorbească la telefon, Claire a fost cea care a făcut apelul.

Deși vorbește limba română destul de bine, aceasta a spus că atunci când are emoții sau este într-o stare mai tensionată, nu poate să vorbească foarte bine în limba română. Aceasta susține că ar fi vrut să vorbească în limba engleză, pentrua explica mai bine, scrie alba24.ro.

Claire a spus că a sunat la 112 și că încerca să îi dea operatorului adresa, în limba română, dar aceasta nu înțelegea ceea ce olandeza spune.

Femeia spune că a comunicat dispecerului de foarte multe ori adresa, dar aceștia nu reușeau să localizeze și nici nu înțelegeau ceea ce explica.

Mai apoi Claire și George susțin că operatorul a închis conversația.

Cei doi acuză faptul că dispecerii nu știu foarte bine limba engleză și că din această cauză persoanele străine aflate în Alba Iulia pot întâmpina probleme când este vorba de un apel la 112.

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri