33.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Trei pompieri din Caransebeș au fost răniți, după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat. În cădere, a acroșat și un autoturism care circula din sens opus

Publicat pe


Trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, județul Caraș-Severin, au fost răniți, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 12.20, după ce autospeciala care mergea să stingă un incendiu de vegetație s-a răsturnat și a acroșat ușor o mașină care circula din sens opus.

Pompierii si șoferul mașinii au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital cu diverse traumatisme.

„O autospecială pentru stins incendii, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se deplasa la intervenție, la un incendiu de vegetație izbucnit pe raza municipiului. În accident, a fost implicat, de asemenea un autoturism aflat în trafic”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Caraș-Severin.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului, iar la nivelul ISU Caraș-Severin se vor întreprinde măsuri specifice de cercetare și evaluare a situației.

Atât șoferul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul a fost restricționat în zonă, până la finalizarea cercetărilor.

FOTO: ISU Caraș-Severin

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri