21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Trucul genial pentru a repara o ciorbă în care ai scăpat prea multă sare: ”Excesul dispare imediat!”

Publicat pe



În această perioadă, gospodinele se întrec în preparate tradiționale. De multe ori, însă, se întâmplă să mai facă și câte o mică greșeală care poate distruge mâncarea, dar și ziua.

Drob, sarmale, ciorbă și stufat de miel, ouă colorate, chiar și desert. Sunt doar câteva dintre alimentele pe care gosposinele din România le pregătesc pentru tradiționala masă de Paște.

Iar pofta este mare. În special în rândul celor care au ținut tot postul. 

Postul Paștelui, cel mai dur post din calendarul ortodox

Postul Paștelui este una dintre cele mai riguroase perioade de post din calendarul creștin ortodox. Este caracterizat de abstinență de la carne, ouă și produse lactate pentru a marca perioada de pregătire spirituală înaintea sărbătorii de Paște.

Această abstinență poate fi considerată dură pentru mulți oameni, deoarece implică o modificare semnificativă a dietei și a stilului de viață.

Cu toate acestea, este important să subliniem…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri