14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

TVR INFO, de un an în casele românilor. Știrile de încredere, livrate zi de zi de Televiziunea Publică

Publicat pe


S-a împlinit un an de când s-a redeschis TVR INFO. Postul de știri al Televiziunii Române s-a dovedit a fi o sursă de informații de calitate, transmise în zeci de emisii live, de la cele mai fierbinți evenimente interne și externe, în sute de ore de emisiuni, dezbateri și reportaje în exclusivitate, realizate de jurnaliști cu experiență. Iar TVR INFO își păstrează promisiunea făcută acum un an: va continua să fie vocea celor care cred, vor și luptă pentru o țară mai bună și care au nevoie de știri de încredere.

22 Iunie 2023, 20:16
(actualizat 22 Iunie 2023, 20:24)
Știrile TVR |

https://www.youtube.com/watch?v=

„Bună dimineața! Sunt Eugen Rusu, îmi revine onoarea să vă salut din poziția de gazdă a primei producții TVR INFO!”

TVR INFO a revenit pe micile ecrane pe 22 iunie 2022, după un deceniu de pauză. De la început, canalul de știri al Televiziunii Române și-a dorit să continue misiunea postului public de televiziune de a-i informa corect pe români. O promisiune făcută și de jurnaliștii Direcției Știri a Televiziunii Române, care, zi de zi, alături de echipele de producție și redacție, asigură aproape 20 de ore de emisie în direct.

Telespectatorii TVR INFO primesc informații verificate din toate domeniile: de la educație la sănătate, politică internă și externă, justiție și actualitate, dar și economie ori cultură. Toate în ediții informative și emisiuni în care împreună am trăit istoria!

La TVR INFO s-au văzut în direct ororile războiului din Ucraina, prin transmisiuni emoționante și totodată periculoase de pe front.

TVR INFO e singura televiziune din România care a stat față în față cu președintele Zelenski și i-a adresat o întrebare în ziua în care s-a împlinit un an de când Rusia a invadat Ucraina.

Un an de război | Volodimir Zelenski, la întrebarea trimisului special al TVR la conferința de presă: Ucraina nu are niciun drept să cadă, doar de dragul de a menţine o pace în Europa faţă de acest război oribil

Reportajele realizate imediat după cutremurul din Turcia de la începutul anului au completat tabloul informațiilor în exclusivitate de la TVR INFO.

Iar TVR INFO a adus în casele românilor sute de ore de analize și opinii relevante, dar și declarații în exclusivitate.

TVR INFO este recepționat de toți operatorii de cablu autorizați din România.Sursa: stiri.tvr.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri