12.6 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022

Ucraina ar fi omorât un al patrulea general rus și șapte luptători dintr-o forță de elită aflată sub comanda directă a lui Vladimir Putin

Publicat peAutoritățile ucrainene susțin că un al patrulea general rus ar fi murit în războiul din Ucraina, alături de șapte membri dintr-o forță de elită care se află sub comanda directă a lui Vladimir Putin, transmite Daily Mail, miercuri, în contextul în care rezistența ucraineană continuă să producă pagube majore forțelor invadatoare.

Ucraina ar fi omorât un al patrulea general rus, în bătălia pentru Mariupol

Generalul-maior Oleg Mityaev (47 de ani) ar fi murit în timpul luptelor din zona Mariupol, oraș aflat sub asediul forțelor ruse, spune Ministerul ucrainean al afacerilor interne, care a publicat și o fotografie în care susține că se află trupul neînsuflețit al militarului rus.

Ar fi vorba despre al patrulea general rus și totodată al 13-lea ofițer pe care Ucraina susține că l-a neutralizat, în condițiile în care forțele lui Vladimir Putin au suferit pierderi grele în luptele cu rezistența ucraineană.

Șapte luptători SWAT din temuta Divizie Dzerzhinsky a Gărzii naționale ruse ar fi fost de asemenea uciși în timpul luptelor.

Autoritățile ucrainene au prezentat încă de dimineață o fotografie cu șase „berete maro”, luptători de elită din forțele speciale ale Diviziei Dzerzhinsky, al cărei nume a fost inspirat de fondatorul unei poliției secrete din era sovietică, Felix Dzerzhinsky. Ulterior s-a aflat că un al șaptelea a fost omorât.

Între timp, pilotul rus Alexander Gramaev a demisionat din mai multe poziții din cauza războiului „complet de neînțeles”.

„Mai devreme sau mai târziu societatea va ști numărul final al pierderi și va fi oripilată”, a adăugat el.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri