17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Ucrainenii susțin că au capturat-o pe Baghera, o lunetistă sârbă care lupta de partea separatiștilor pro-ruși în Donbas încă din 2014/ Povestea misterioasă a fostei călugărițe condamnată pentru trafic de droguri

Publicat pe


Forțele armate ucrainene au capturat-o pe Baghera, o lunetistă sârbă care lupta în Donbas din 2014, arată armata ucraineană pe Twitter și publică câteva foto cu ea.

sursa foto: Twitter

Potrivit tabloidului Blic din Serbia, Baghera se numește în realitate Danijela Lazovic și este o sârboaică din Gornji Milanovac, a cărei viață este învăluită în mister.

Ar fi o fostă handbalistă, care ar fi ajuns călugăriță pentru o scurtă perioadă la mănăstirea Trumana din Golubac, Serbia.

Apoi ar fi fost condamnată pentru trafic de droguri, iar după ce și-ar fi ispășit pedeapsa, în 2014, ar fi plecat în Donbas, în estul Ucrainei să lupte de partea separatiștilor pro-ruși într-o unitate para-militară numită ”Regimentul husarilor sârbi”. Așa ar fi ajuns o lunetistă experimentată.

sursa foto: Twitter

Ar fi partenera lui Dejan Berić zis Deki, un alt lunetist sârb faimos care luptă de partea separatiștilor pro-ruși.

 Sursa: blic.rs

În urmă cu câțiva ani, Baghera ar fi acordat un interviu presei controlate de pro-rușii din Donbas. Vorbea fluent rusa și a declarat că se opune aderării Serbiei la UE și că luptă împotriva ucrainenilor din recunoștință față de Rusia și poporul rus.Sursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri