6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Udrea, din pușcărie: „Toți cei care au fost părtași să-l aibă pe conștiință pe Rudel Obreja”!

Publicat peElena Udrea, fostă parteneră de dosar cu Rudel Obreja, a transmis un mesaj din pușcărie în legătură cu decesul fostului pugilist, în care afirmă că boala lui s-a declansat din cauza hărțuirii, timp de 8 ani, în dosarul “Gala Bute”.

Udrea a postat mesajul pe Facebook.

Fara indoiala ca boala lui s-a declansat din cauza hartuirii, timp de 8 ani, in dosarul “Gala Bute”.

A fost arestat de trei ori in acest timp ca si mine, ultima data pe 7 aprilie anul trecut. Reincarcerarea a fost un soc pentru el.

Nu se astepta ca decizia CCR sa nu fie respectata.

A intrat in puscarie sanatos, insa epuizat sufleteste de atata nedreptate. Suferinta pentru copiii mici si sotia care-l asteptau acasa, asa cum povesteste cel cu care a fost inchis de fiecare data, a pricinuit declansarea acestei boli crunte.

Dupa o luna a inceput sa se simta rau, insa doctorul de la Jilava nu l-a luat in serios si inca doua luni a fost tinut in penitenciar cu diagnostice si tratamente gresite.

Dupa patru luni, in sfarsit au acceptat sa il trimita la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit un cancer la pancreas. Din pacate era prea tarziu, boala fiind in faza terminala.

Datorita presiunii mediatice, a fost eliberat, fara a i se permite, initial, sa paraseasca tara pentru a putea primi tratamentul adecvat.

Daca pe 7 aprilie decizia CCR ar fi fost respectata, Rudel Obreja ar fi fost in libertate. Chiar daca boala s-ar fi declansat, cred cu tarie ca ar fi avut sansa sa o descopere la timp si sa inceapa imediat tratamentul oncologic.

Rudel Obreja a fost condamnat pe nedrept in dosarul “Gala Bute”, doar pentru ca a fost un om demn, cu onoare, un om cinstit care nu a acceptat sa faca jocurile procurorului lui Kovesi si nu a cedat presiunilor si santajului acestuia. Se incerca, prin orice mijloace, sa se obtina delatiuni la adresa mea. Desi a denuntat toate acestea public si in fata judecătorilor inca din anul 2015, nimic nu a contat.

Rudel Obreja nu a avut nicio vina. A iubit sportul, a iubit boxul, a fost un patriot. Si-a dorit sa il aduca pe Bute sa boxeze in Romania, in fata concetatenilor lui, fiind in asentimentul milioanelor de romani care voiau atunci sa il vada boxand si aparandu-si sansele in fata, si cu sprijinul lor. Din pacate, pentru aceasta dorinta si pentru patriotismul lui, a platit cu libertatea si acum chiar cu viata.

Toti cei care au fost partasi la acest abuz abject al justitiei “statului paralel” in dosarul “Gala Bute” trebuie sa il aiba pe constiinta. A murit un OM, un TATA, un SOT. Au ramas trei copii orfani!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Rudel Obreja, este mesajul lui Udrea.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri