8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Ultimul avertisment transmis de la Casa Albă: “SUA vor răspunde decisiv oricărei utilizări de către Rusia a armelor nucleare împotriva Ucrainei” (VIDEO)

Publicat peSUA au avertizat din nou Rusia că în cazul utilizării armelor nucleare împotriva Ucrainei  vor oferi un răspuns decisiv și catastrofal pentru Federația Rusă. Avertismentul a fost transmis explicit Moscovei, a declarat duminică Jake Sullivan, consilier pentru securitate naţională al Casei Albe, relatează Agerpres.

Ultimul avertisment dat de SUA

Potrivit acestuia, este ultimul avertisment american după amenințările făcute miercuri de preşedintele rus Vladimir Putin, în discursul în care a anunţat prima mobilizare din Rusia în vreme de război de după Al Doilea Război Mondial.

„Dacă Rusia depăşeşte limita, vor exista consecinţe catastrofale pentru Rusia”, a declarat Sullivan în cadrul emisiunii „Meet the Press” al NBC.

Sullivan nu a descris natura răspunsului planificat al SUA în comentariile sale de duminică, dar a precizat că SUA au explicat în privat „în mod clar în detaliu exact ce ar însemna acest lucru”.

„Putin rămâne hotărât să elimine poporul ucrainean, despre care nu crede că are dreptul să existe. Aşa că va continua să încerce şi noi trebuie să continuăm să venim cu arme, muniţie, informaţii şi tot sprijinul pe care îl putem furniza”, a spus Sullivan duminică.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri