21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

Un adolescent din Iași are arsuri grave după ce a căzut de pe o pasarelă pe o linie de înaltă tensiune pentru alimentarea locomotivelor

Publicat pe


Grav accident, vineri seară, pe o pasarelă pietonală dintr-un cartier mărginaş din Iaşi. Un adolescent de 16 ani s-a electrocutat, după ce ar fi căzut peste un cablu de înaltă tensiune pentru alimentarea locomotivelor. Băiatul, în stare gravă, a fost dus de urgență la Spitalul de Copii din Iași. Imagini și informații care vă pot afecta emoțional !

10 Februarie 2023, 23:11
(actualizat 10 Februarie 2023, 23:45)
Știrile TVR |

Pasajul pietonal de pe care a căzut adolescentul trece printr-o zonă cu mai multe linii de cale ferată, unde sunt garate, de obicei, vagoane de marfă.

Încă nu se ştie exact de ce sau dacă a alunecat, însă un tânăr aflat în apropiere a auzit un zgomot şi a alergat să vadă ce s-a întamplat.

A fost deschisă o anchetă, iar autoritățile trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat și dacă persoanele care au sunat la 112 erau împreună cu băiatul rănit.

După ce a fost stabilizat, adolescentul rănit grav a fost dus la Spitalul de Copii ,,Sf.Maria”, unde medicii fac eforturi să-l salveze.

În ultimii ani, în aceeaşi zonă, au mai avut loc accidente asemănătoare, în care au fost implicaţi adolescenţi.

Sursa: stiri.tvr.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri