28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Un agent de poliţie din Botoşani a fost rănit cu toporul în timpul unei intervenții. Agresorul a fost împuşcat în picior

Publicat peDelia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a transmis joi, 22 iunie, că un agent de poliţie din Botoşani a fost rănit, după ce a fost atacat cu toporul în timpul intervenţiei pentru aplanarea unui scandal.

Poliţist atacat cu toporul în timpul unei intervenţii

Potrivit acesteia, echipajul de poliţie a fost chemat, prin 112, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în comuna Mihai Eminescu.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit un tânăr carte ameninţa cu toporul două persoane, iar pentru calmarea acestuia a fost folosit armamentul din dotare.

„Echipajul de poliţie dirijat în locul indicat, a identificat apelantul, un tânăr de 26 de ani, care avea în mână un topor, cu care ameninţa alte două persoane, iar una dintre acestea era rănită. Poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a confirmat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Întrucât tânărul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor şi a încercat să îi atace, lovindu-l pe unul dintre agenţi, a fost executat un foc de armă înspre acesta, fiind rănit la nivelul gambei piciorului drept”, a declarat Delia Nenişcu, notează Agerpres.

Atacatorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi lovire sau alte violenţe.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri