17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Un bărbat de 34 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat la gunoi patru cățeluși nou născuți

Publicat peUn bărbat de 34 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a arauncat la gunoi patru căței nou născuți.

Un bărbat de 34 de ani din  județul Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a a aruncat la gunoi patru pui de câine, care aveau aproximativ două zile de când au fost aduși pe lume. Bărbatul a târât-o afară pe mama cățelușilor și ar fi chinuit-o cu o sfoară, informează Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 16,00, o medieşeancă a sesizat poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Sibiu cu privire la faptul că, pe strada Morii din localitatea Ighişul Nou, un bărbat târăşte un câine şi transportă mai mulţi pui de câine într-o plasă”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma intervenţiei rapide a poliţiştilor din cadrul Biroului de Ordine Publică Mediaş, s-a reuşit identificarea persoanei în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ighişul Nou, în curtea imobilului unde domiciliază bărbatul, într-o plasă aflată într-un tomberon, fiind găsiţi abandonaţi patru pui de câine, având 1-2 zile de la naştere. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că bărbatul, după ce ar fi târât câinele pe stradă, l-a predat unui adăpost de animale”, au mai spus oficialii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Potrivit sursei citate, „în cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de maltratarea şi schingiuirea animalelor, respectiv despărţirea puilor de mamă până la vârsta de opt săptămâni de viaţă”.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, cei patru căței împreună cu mama lor au fost adoptați de către femeia care a sesizat poliția.Sursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri