28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Un bărbat din Călărași spune că este arestat la domiciliu de Dumnezeu după ce a vrut să dea foc unei biserici VIDEO

Publicat pe


Un bărbat s-a baricadat de câteva zile într-un apartament de la etajul 1 al unui bloc din Călărași și cere de la geam mâncare trecătorilor, spunând că a fost arestat la domiciliu de Dumnezeu, după ce a încercat să dea foc unei biserici.

 

Individul de 35 de ani a moștenit de câteva luni apartamentul, dar nu poate intra în locuință pentru că nu are cheie, așa că se cațără pur și simplu pe bloc, până la etajul 1, folosind acoperișul terasei de la parter, scrie Călărași Press.

De câteva zile, însă, bărbatul nu a mai părăsit apartamentul și a început să cerșească de la geam mâncare trecătorilor, cărora le spune că a fost arestat la domiciliu de Dumnezeu pentru că a încercat să dea foc unei biserici.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, când invididul a intrat cu un cuțit în biserica Sfânta Mare Muceniță Anastasia și a amenințat mai mulți credincioși, moment în care preoții au sunat după ajutor la 112. Până la sosirea polițiștilor, bărbatul s-a stropit cu agheasmă.

Citește și


ambulanta chicago

Poliția spune că bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice

Vecinii spun că bărbatul consumă alcool și droguri și face frecvent scandal, aruncând cu lucruri de la balconul apartamentului.

IPJ Călărași a confirmat evenimentul de la biserică: ”La data de 13 august, un bărbat de 35 de ani din municipiul Călărași a pătruns de mai multe ori într-o biserică din municipiu, manifestând un comportament agresiv, provocând astfel indignarea cetățenilor.

Acesta a fost sancționat contravențional în repetate rânduri de jandarmi și, fiind cunoscut cu afecțiuni psihice, a fost condus și internat o unitate spitalicească de specialitate”.

 

  Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri