11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

Un bărbat i-a cerut lui ChatGPT să ”producă cât mai mulți bani”, în câteva ore a primit o afacere de succes

Publicat peUn utilizator experimentat în tehnologie a decis să testeze capacitățile antreprenoriale ale inteligenței artificiale, încredințând unui bot să facă „cât mai mulți bani posibil”, lucru care i-a ieșit foarte bine, scrie Mirror.co.uk.

Jackson Fall a decis să pună la încercare GPT-4, succesorul ChatGPT, așa că i-a oferit un buget de 82 de lire sterline (100 de dolari) și o serie de instrucțiuni stricte.

El i-a cerut sistemului să facă bani, dar a insistat că nu trebuie să implice muncă manuală, deoarece dorea să vadă dacă AI ar putea reuși o afacere online.

Ulterior, Jackson s-a trezit gestionând Green Gadget Guru – un site de marketing afiliat care produce conținut în jurul produselor de ECO.

Jackson a scris pe Twitter: „I-am dat lui GPT-4 un buget de 100 de dolari și i-am spus să facă cât mai mulți bani posibil. Acționez ca legătura umană, cumpărând orice ne spune.

Am înființat un site de marketing afiliat care creează conținut în jurul produselor ecologice/ sustenabile. Inițial, a sugerat un .com care a depășit bugetul, dar am ajuns la http://GreenGadgetGuru.com.

I-am cerut să ne fac logo-ul. Ca designer de branding, chiar a venit cu o idee bună”.

Jackson a folosit robotul grafic AI Dall-E pentru a crea logo-ul mărcii și s-a bazat pe GPT-4 pentru codul site-ului.

El a continuat: „Pentru site-ul web, i-am spus lui GPT să fie cât se poate de cuprinzător, luând decizii pentru orice, de la conținut la aspect. Câteva decizii interesante pe care le-a luat:  Logo-ul ar trebui să fie poziționat în colțul din stânga sus. Primul nostru conținut: 10 obiecte de bucătărie ecologice obligatorii pentru gătit durabil”! Destul de ușor”.

În curând, Jackson și GPT-4 au avut un site web live și a fost scris primul lor articol, așa că și-au îndreptat atenția către marketing, iar botul AI a sugerat să cheltuiască „exact 40 USD” pe reclamele Facebook și Instagram.

Ulterior Jackson a spus că, după prima zi, a investit un total în numerar de 163 de dolari și a realizat un profit de 70 de dolari – datorită strângerii a 100 de dolari de la un al doilea investitor.

Jackson a spus că „slujbele noastre sunt încă în siguranță”, dar apoi a postat o a doua actualizare.

El a spus: „Imboxul este inundat. Numerar disponibil: 1.378,84 dolari (sold anterior 878,84 dolari + investiție nouă de 500 dolari) Compania este evaluată în prezent la 25.000 dolari, având în vedere investiția recentă de 500 dolari pentru 2%. Nu mai luăm investitori decât dacă condițiile sunt foarte favorabile.
Nu sunt decât un umil servitor al roboților”.

Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri