21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Un bebeluș născut cu 26 de degete este aclamat ca încarnarea unei zeități hinduse: „Suntem foarte fericiți”

Publicat pe


Marti, 19 Septembrie 2023, ora 12:51

798 citiri

Fetița are 12 degete la picioare FOTO Newsflash

Părinții unui fetițe născute în India cu 26 de degete în total, la mâini și la picioare, au numit-o reîncarnarea unei zeițe hinduse.

Bebelușul născut la un spital din Bharatpur, în statul nordic indian Rajasthan, are șapte degete la fiecare mână și șase degete la fiecare picior.

În timp ce medicii au descris starea ei ca fiind o anomalie genetică, familia ei este, se pare, încântată și au numit-o în mod public versiunea reînăscută a lui Dholagarh Devi, o zeiță locală bine cunoscută, al cărei templu se află în apropierea locului în care s-a născut fetița.

Mama bebelușului, Sarju Devi, în vârstă de 25 de ani, este extrem de bucuroasă.

Fratele ei a declarat pentru presa locală: „Sora mea a născut un bebeluș care are 26 de degete și noi considerăm că este încarnarea lui Dholagarh Devi. Suntem foarte fericiți.”

Tatăl bebelușului, Gopal Bhattacharya, este polițist în Forța de Rezervă Centrală de Poliție și se pare că și el este foarte încântat, scrie dailymail.

Dr. BS Soni, un medic la spitalul în care s-a născut bebelușul, a declarat: „Nu există niciun fel de risc în a avea 26 de degete, dar este o anomalie genetică. Fata este în rest absolut sănătoasă.”

Nu se știe încă dacă familia intenționează să își supună copilul unei intervenții chirurgicale pentru a reduce numărul degetelor de la fiecare membru.

Nașterea bebelușului vine la scurt timp după ce un călător i-a șocat pe ceilalți pasageri ai avionului când și-a dat jos pantofii și șosetele, dezvăluind degetul de la picior în plus.

Un clip TikTok cu bărbatul desculț a devenit viral, strângând peste 8,1 milioane de vizualizări și peste 14.000 de comentarii, majoritatea dintre ele făcând glume pe seama momentului neobișnuit și reaprinzând dezbaterea cu privire la acceptabilitatea de a merge desculț în public.

Eveniment Quarterly Report

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri