9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Un călugăr a intrat cu mașina într-o autospecială de pompieri. Ce a pățit omul Bisericii

Publicat peO autospecială din cadrul Punctului de Lucru Sascut a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău a fost implicată într-un accident rutier pe drumul european E 85, pe raza comunei Răcăciuni. Polițiștii i-au suspendat permisul unui călugăr  implicat în accident.  

Conform informaţiilor furnizate de IJP Bacău, autospeciala celor de la ISU a acroşat un autoturism condus de un călugăr din județul Neamț. Polițiștii au stabilit că ambii șoferi sunt vinovați de producerea evenimentului rutier, dar pe călugăr l-au lăsat fără permis pentru trei luni.

”La data de 03 iulie a.c., în interiorul localității Răcăciuni, în jurul orei 13.30, în timp ce un bărbat de 42 de ani conducea o autospecială de pompieri, s-a angajat în efectuarea unei manevre de viraj la dreapta de pe banda de rulare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, care rula pe același sens de mers, pe acostamentul consolidat, efectuând manevra de depășire prin partea dreapta. În cauză s-a stabilit culpă comună, conducătorul autospecialei fiind sancționat cu avertisment scris și 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers, iar conducătorul autoturismului a fost sancționat cu avertisment scris si reținerea permisului de conducere pt 90 de zile pentru nerespectarea regulilor referitoare la efectuarea manevrei de depășire ”, a declarat, pentru Gândul, Măriuca Amariei, inspector de poliţie IPJ Bacău.

Nu au fost victime, iar autospeciala va fi reparată din banii asiguratorului

„Evenimentul s-a produs în timp ce echipajul de salvatori din cadrul Punctului de Lucru Sascut, se deplasa în teren pentru a desfășura o recunoaștere. Din fericire, atât colegii noștri, cât și conducătorul celuilalt autovehicul implicat în accident sunt în afara oricărui pericol, fiind înregistrate doar pagube materiale”, a declarat Ema Tereș, purtător de cuvânt al ISU Bacău.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri