16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Un copil de 5 ani a fost ucis de un șofer beat, în timp ce mergea să cumpere dulciuri. Cum s-a produs tragedia

Publicat pe


Un băiat de cinci ani a fost trimis de familie să cumpere dulciuri pentru un picnic, dar a ajuns să fie lovit de mașină. Copilul a murit.

Darren Jacques, șoferul în vârstă de 40 de ani, a fost găsit vinovat de moartea lui Layton Darwood, în Fenham, Newcastle, în pe 24 august 2020.

Layton, care avea 5 ani atunci, era alături de alți trei copii. Aceștia mergeau la un magazin din apropiere ca să cumpere dulciuri și alte alimente pentru un picnic, scrie dailymail.co.uk.

Jacques a fost surprins de camere de supraveghere în momentul în care și-a parcat mașina și a intrat într-un magazin din care și-a cumpărat o sticlă de alcool. Apoi a fost văzut trecând pe lângă cei patru copii, îndreptându-se spre mașina sa.

Citește și


pacient satu mare

În timp ce vehiculul era staționat, Layton s-a urcat pe remorcă. Când Jacques a început să meargă, băiatul a căzut la pământ, iar roțile remorcii au trecut peste el, omorându-l.

Luni, Jacques a fost găsit vinovat pentru moartea lui Layton.

Articol recomandat de sport.ro


Acuzații șocante pentru starul lui United: și-a atacat fosta iubită când era însărcinată și i-a tăiat degetele cu un pahar
Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri