1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Un copil de numai doi ani, în stare gravă la spital după ce a înghițit medicamente

Publicat peUn copil de numai doi ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a înghițit mai multe medicamente de hipertensiune. 

Nefericitul accident, care putea duce la o adevărată tragedie, s-a întâmplat într-o comună din județul  Iași. Cel mic a fost lăsat câteva momente nesupravegheat, iar când a intrat mama l-a găsit prăbușit pe podea, femeia sunând la 112 speriată.

Copilul a fost dus la spitalul din localitatea Hârlău, însă medicii de acolo au ales să îl transfere la Spitalul de Pediatrie „Sf Maria” din Iaşi.. Cel mic a fost internat pe secția Toxicologie, iar familia a ajuns în atenția Protecției Copilului.

Medicii trag un semnal de alarmă: ”Un moment de neatenţie poate duce la o stare gravă

”E pe compartimentul de Toxicologie, stabil hemodinamic, sperăm cu evoluţie favorabilă. Medicii din cadrul spitalului nostru trag un semnal de alarmă către părinţi, să fim cu ochii în patru, vigilență maximă, pentru că un moment de neatenţie poate duce la o stare gravă a pacientului”, spune Dr. Alina Belu, manager Spitalul de Pediatrie Sf Maria Iaşi.

De aseamenea, Mihai Lungu, șef birou Direcția de Asistență Socială a precizat: ”Familia nu este în evidenţele primăriei comunei Deleni, ca o familie cu probleme, sau care să fie sub observaţia noastră”, relatează stirileprotv.ro.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri