20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut la școală. Mama sa acuză profesorii că au încercat să mușamalizeze cazul

Publicat peLuni, 13 Martie 2023, ora 14:19

693 citiri

Un elev de 14 ani ar fi fost bătut la școala din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, acolo unde învață. Băiatul a ajuns ulterior la spital, unde a recunoscut toate cele întâmplate. Mama copilului susține că nu a fost anunțată cu privire la incident.

Elevul de 14 ani a fost bătut în perimetrul școlii de un băiat de 16 ani care s-a dus la unitatea de învățământ după ce a fost chemat de un profesor. L-ar fi bătut pe copil deoarece victima ar fi avut un conflict cu un prieten de al agresorului, potrivit Observator.

Elevul bătut s-a dus la baie să se spele și apoi a continuat orele. După ce a ajuns acasă a început să se simtă rău, drept urmare a fost dus la UPU Suceava, unde a recunoscut ce s-a întâmplat în fața medicilor și mamei sale.

Avea răni destul de grave la nivelul feței, în special în zona nasului. Mama lui susține că s-a încercat muşamalizarea întregului incident deoarece nu a fost anunțată şi că profesorii nu ar fi intervenit aşa cum trebuie în astfel de cazuri. A mers la poliţie unde a depus o plângere, iar tatăl agresorului i-ar fi cerut femeii să renunţe la plângere. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri