29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Un faimos pilot de acrobație a murit după ce s-a prăbușit lângă Ploiești/VIDEO

Publicat peUn multiplu campion la înaltă acrpbație aeriană a murit,sâmbătă, după ce avion de acrobație la manșa căruia se afla s-a prăbușit în comuna Targsoru Vechi, sat Strejnicu, în apropiere de Ploiești. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, o autospecială de descarcerare și un elicopter SMURD, însă pilotul nu a mai putut fi resuscitat.

Pilotul în vârstă 55 de ani decolase de la Aerodromul Bănești. Aparatul de zbor, un Suhoi 31 de producție rusească, a început, însă să piardă altitudine și s-a prăbușit în localitatea Strejnicu.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, una de descarcerare, dpuă ambulante SMURD din care una de terapie intensivă mobilă și un elicopter. În ciuda acestei desfășurări de forțe bărbatul nu a putut fi salvat.

Era unul dintre cei mai apreciați piloți

Acesta era unul dintre cei mai apreciați piloți de acrobație dințară. Dan Stefanescu era
multipl campion aerian la înaltă acrobație și pilot de linie.

„Dan Stefanescu!
Multiplul campion aerian la înaltă acrobație, pilot de linie si un imens OM !
Dumnezeu ne dă într-o clipă de fericire pe omul zbor si o inima cât sa cuprindă cerul României si brusc îl cheamă la el văzând ca noi ceilalți nu știm si nu vrem sa apreciem mesajul Său!”, au scris, pe Facebook, foștii săi colegi.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri